PDF Listare E-mail

Tencuiala decorativa DER MALER AUSSENPUTZ - granulatie 2mm
Este un material de acoperire pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa.
Se utilizeazapentru finisari decorative in special la exterior, la fatade. Se poate aplica pe tencuieli de ciment, var-ipsos, ipsos, placi de ipsos, paci de gips-carton, beton.
Pregatirea suportului: se inlatura murdaria, praful si petele de grasime, imperfectiunile se chituiesc si se slefuiesc. Tencuielile noi trebuie lasate sa se usuce cca 3 saptamani, la fel si zonele reparate. Pentru imbunatatirea aderentei la stratul suport se recomanda aplicarea amorsei DER MALER PUTZGRUND. Dupa 2-3 ore suprafata este gata pentru aplicarea tencuielii.
 Inainte de folosire tencuiala se omogenizeaza bine in ambalaj. Ea se aplica cu drisca de inox, apoi se structureaza prin driscuire verticala, orizontala sau circulara cu drisca din material plastic. Tencuiala se poate dilua cu maxim 2% apa. Consumul de tencuiala pe suprafata neteda este de 2,5 - 2,75 kg/mp.
Nu se va aplica pe ploaie, ceata sau canicula. A se feri de ploaie 72 ore de la aplicare. Timpul de uscare este de 3-4 ore de la aplicarea la o temperatura de 20o celsius. Temperatura de lucru trebuie sa fie de minim 5 grade celsius.